Muž při stěhování spadl do tajné studny a „ocitl se“ v roce 1843

Američan na svém vlastní příkladu pochopil, že pomáhat druhým je dost škodlivé pro sebe. Když přišel do nového domu kamarádky, málem si zlomil vaz.

Christopher Town z Connecticutu v USA pomáhal se stěhováním své známé Dianě Martin. Jediná věc, na kterou byl připraven, byla únava a bolavá záda ze stěhování. Proto, když se propadl pod podlahu v novém domě kamarádky, byl z toho dost vyděšený. Doprovázela ho manželka Angela, která ani nestihla pochopit, co se děje.

Studna, do které spadl muž / Zdroj: Facebook

„Po několika vteřinách Christopher prostě zmizel,“ komentovala Angela.

O několik vteřin později se Christopher vzpamatoval a uvědomil si, že je na tmavém místě naplněném vodou. Jako zázrakem přežil a výše, ve vzdálenosti asi devíti (!) metrů, se na něj podívala vyděšená manželka.

Studna, do které spadl muž / Zdroj: Facebook

Muž tedy nečekaně pro sebe zjistil, že v novém bytě jeho kamarádky je studna. Angela okamžitě zavolala záchranáři, které pomohli Christopherovi dostat ze ven z pasti.

Když incident skončil a Christopher vysušil všechny promočené věci, záchranáři zjistili, že dům, do kterého Diana se nastěhovala, byl postaven v roce 1843. V důsledku toho je samotná studna stará již 177 let, stejně jako budova.

Studna, do které spadl muž / Zdroj: Facebook

Odborníci se domnívají, že původně studna se nacházela venku. Ale v roce 1981, během rekonstrukce, byla budova rozšířena. Zdá se, že si tehdy nikdo nemyslel, že by to mohl být špatný nápad, píše Bored Panda.

PSALI JSME: NOVÍ MAJITELÉ SI ADOPTOVALI PSA Z ÚTULKU, KTERÝ NIKDY NEMĚL VLASTNÍ DVŮR: ROZHODLI SE, ŽE MU PŘIPRAVÍ PŘEKVAPENÍ

PŘIPOMÍNÁME: JAK SNADNO A RYCHLE VYČISTIT PLAK Z OBLÍBENÉ PÁNVE

Share