Kdysi zdobily jejich pla­ká­ty nejeden dívčí po­ko­jí­ček: jak dnes vypadají nejkrásnější kluci ze seriálů 1990-2000

Moderní teenageři nechápou, jaké to je: rychle běžet k televizi, když slyšíte známé motivy, aby jste náhodou neupustili další sérii oblíbeného seriálu. Od té doby uplynulo mnoho let. A tehdy mladým herců je už přes padesát! Jak žijí dnes?

Patrick Puideba – Nicolas ze seriálu Helena a její chlapci – má mladou partnerku, děti nemá

Patrikova Popularita v 90. letech byla prostě ohromná: vyprávěl, že nemohl se ani projít v klidu. Ale dnes je jeho hlavní práce moderárování. Co se týče osobního života, Patrik má mladou přítelkyní, jeho partnerka je o 20 let mladší než herec (Patrikovi je 49). Děti zatím nemá.

Jak se změnili zatmí herci / Zdroj: goodhouse.ru

Matt LeBlanc – Joey ze seriálu Přátelé

Myslíme si, že hlavním lámačem srdce v tomto seriálu byl Joey, kterého hrál herec Matt LeBlanc. Joey se stal prakticky „druhým já“ herce. Matt by, dalo by se říci, 10 let žil na scéně Přátel.

Mattovo jediné manželství skončilo rozvodem kvůli jeho nevěrám. Dcera Marina Pirlové je vychovávána v rodině jeho bývalé manželky, modelky Melissy Mcneightové. Nyní je mu 53 let a zdá se, že se má herec dobře.

Jak se změnili zatmí herci / Zdroj: goodhouse.ru

George Clooney – Dr.Doug Ross ze seriálu Pohotovost – kariérní vzestup a láska k úspěšné právníčce

Herec hrál profesionálního rebela, který neustále hájí spravedlnost a zachraňuje lidské životy. Po práci v tomto seriálu se jeho kariéra prudce zvedla.

Neméně bohatý je na události i jeho osobní život. Manželství, rozvod, četné romány… Nyní se však zdá, že 59letý Clooney se usadil: v září 2014 se oženil s krásou Amal Alamuddin, která úspěšně vybudovala kariéru právníčky. Mají spolu dvojčata Elle a Alexandru.

Jak se změnili zatmí herci / Zdroj: goodhouse.ru

Jason Priestley – Brandon Walsh ze seriálu Beverly Hills 90210

Brendanova role se stala vizitkou mladého herce Jasona Priestleyho na dlouhá léta. A není divu, vždyť Jason hrál v Beverly Hills celých 10 let! Pak následovaly další filmy a seriály a navíc na Jasonově kontě je několik poměrně úspěšných režijních děl.

Jason už dlouhé roky žije s Naomi Lode, bývalou kostýmerkou herce. Par žijí v Los Angeles a vychovávají syna a dceru.

Jak se změnili zatmí herci / Zdroj: goodhouse.ru

Grant Shaw a Andrew Shue ze seriálu Melrose Place

Grant Shaw hrál v divadle a také se natáčej ve filmech. V roce 2004 se oženil, ale po sedmi letech se rozvedl. Nyní je herec ve svém druhém manželství s herečkou Catherine Lanasa. Je mu 58 let, je stále vyhledávaným hercem a jeho charisma se v průběhu let jen zesílilo.

Jak se změnili zatmí herci / Zdroj: goodhouse.ru

Andrew Shue ztvárnil v Melrose Place roli správného chlapa Billyho Campbella. Jeho další kariéru nelze označit za úspěšnou, měl necelou desítku vedlejších rolí. Hodně se ale věnoval charitativním aktivitám: například založil nadaci „Udělej něco.“

Jak se změnili zatmí herci / Zdroj: goodhouse.ru

PSALI JSME: JAK VYPADAJÍ CELEBRITY 50+ BEZ PHOTOSHOPU: NEJSOU TAK IDEÁLNÍ, JAK SE MŮŽE ZDÁT Z OBRAZOVEK

PŘIPOMÍNÁME: CELEBRITY, KTERÉ BYLY BEZ DOMOVA, NEŽ USPĚLY

Share