Jak dnes vypadají herci z populárního seriálu Beverly Hills 90210

Seriál Beverly Hills 90210 vyšel v říjnu 1990. Herci se okamžitě stali idoly milionů diváků po celém světě. Příběh vypráví o životě party mladých lidí z města Beverly Hills.

Herci prožili celý život, udělali chyby, napravili je, dosáhli cílů, zamilovali se a ztratili lásku … Nebylo to jen televizní seriál, byl to život sám.

Hlavní postavy seriálu Beverly Hills 90210 / Zdroj: rbc.ua

Podívejte se, jak vypadají hlavní představitelé dnes

Shannen Doherty – Brenda Walsh

Shannen Doherty / Zdroj: slonn.me

Po Beverly Hills si zahrála Shannen v televizním seriálu Čarodějky. V roce 2015 jí byla diagnostikována rakovina prsu a tehdy ji porazila. Ale v únoru 2020 oznámila, že rakovina je zpět.

Shannen Doherty a její manžel / Zdroj: slonn.me

15. října 2011 v Malibu se Shannen provdala za Kurta Iswarienka, slavného fotografa a jsou dosud spolu. Manžel se stal její oporou v boji proti této nemoci.

Jason Priestley – Brandon Walsh

Jason Priestley / Zdroj: slonn.me

Pro Jasona byl seriál dobrým začatkem. Herec také zrežíroval 19 epizod seriálu. Pracoval také jako výkonný producent seriálu, dokud nebyl seriál uzavřen v roce 2000. Herec často hrál v různých filmech.

Jason Priestley a jeho rodina / Zdroj: slonn.me

Nyní žije v Los Angeles se svou manželkou Naomi Lowde. Pár má dvě děti. Herec se nadále objevuje ve filmech a televizních seriálech, někdy dokonce tyto seriály režíruje.

Jennie Garth – Kelly Taylor

Jennie Garth / Zdroj: slonn.me

Divákům se Kelly Taylor líbila natolik, že Jennie Garth hrála v seriálu 10 let! Tato role přinesla herečce mnoho ocenění. Po rozvodu s druhým manželem Petrem Facinellim měla premiéru její vlastní reality-show Jennie Garth: A Little Bit Country. Mají tři dcery.

Jennie Garth a její dcery / Zdroj: slonn.me

Jennie se nedávno rozešla se svým třetím manželem.

Tori Spelling – Donna Martin

Tori Spelling / Zdroj: slonn.me

Dceru mediálního magnáta si diváci oblíbili pro roli Donny. Tato role byla nejúspěšnější v kariéře herečky. Hodně hrála, ale už neměla takový úspěch.

V roce 2009 vydala autobiografii, která se stala bestsellerem. V roce 2014 se žena stala scenáristkou a producentkou sitcomu Mystery Girls.

Tori Spelling a její rodina / Zdroj: slonn.me

Při natáčení se herečka seznámila s hercem Deanem McDermottem a to byla láska na první pohled. On byl ženatý a ona byla vdaná, ale po rozvodu začal pár bydlet spolu. Rodiče Tori toto chování nepřijali a její otec s ní 9 měsíců nekomunikoval. Ale pak se jejich vztah zlepšil.

Pár má 5 dětí. Tori je šťastná matka a manželka.

Ian Ziering – Steve Saunders

Ian Ziering / Zdroj: slonn.me

Ian Ziering nemohl zopakovat Steveův úspěch. Následné role nebyly tak úspěšné. Herec však našel štěstí ve svém druhém manželství. V roce 2010 se oženil se zdravotní sestrou a stal se šťastným manželem a otcem dvou dětí.

Ian Ziering a jeho rodina / Zdroj: slonn.me

V posledních letech se Ian stal hvězdou filmů Žralokonádo a Turbotarantule: Láva poraženým, ačkoli předtím aktivně pracoval jako hlasový herec.

Luke Perry – Dylan McKay

Luke Perry a jeho děti / Zdroj: slonn.me

Jeho kariéra byla úspěšná. Zahrál si ve filmu Pátý element a v seriálu Riverdale, a také ve filmu Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu.

Bohužel 4. března 2019 zemřel ve věku 52 let. Herec dostal mrtvici, upadl do kómatu a lékaři ho už nedokázali zachránit …

Luke Perry a Wendy Madison Bauer / Zdroj: slonn.me

Z manželství s Rachel Minnie Sharp měl Luke Perry dvě děti. Po třech rozvodech chodil Luke s Wendy Madison Bauer.

Gabrielle Carteris – Andrea Zuckermann

Gabrielle Carteris / Zdroj: slonn.me

V době natáčení bylo herečce již 29 let, ale skvěle hrála teenagerku. Odešla ze seriálu kvůli těhotenství. Herečka občas hrála epizodní role nebo pracovala jako hlasová herečka.

Gabrielle Carteris a její manžel / Zdroj: slonn.me

V roce 1992 se herečka provdala za burzovního makléře Charlese Isaacse. Pár má dvě dcery.

Brian Austin Green – David Silver

Brian Austin Green / Zdroj: slonn.me

Brian také nedokázal replikovat úspěch Davida, objevil se v seriálech Terminátor: Příběh Sáry Connorové a Zoufalé manželky. Hudební kariéra mu nevyšla.

Brian Austin Green a Megan Fox / Zdroj: slonn.me

V letech 2010–2020 byl ženatý s herečkou Megan Fox, se kterou má tří syny.

Kdo je vaši oblíbenou postavou ze seriálu?

PSALI JSME: ČARODĚJKÁM PO 20 LETECH VYPRCHALA KOUZLA: JAK VYPADAJÍ A CO DĚLAJÍ PŘEDSTAVITELÉ HLAVNÍCH HRDINŮ DNES

PŘIPOMÍNÁME: TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU: JAK VYPADAJÍ HERCI UŽ TÉMĚŘ PO PŮL STOLETÍ OD PREMIÉRY NEJSLAVNĚJŠÍ ČESKÉ VÁNOČNÍ POHÁDKY

Share