43 let spolu: Jill a Joe Bidenovi poskytli své první společné interview jako prezident a první dáma Spojených států

Uplynuly dva týdny od doby, kdy se 78letý Joe Biden ujal úřadu. Během této doby se novému americkému prezidentovi podařilo podepsat desítky nových výkonných nařízení a jeho 69letá manželka Jill se začala usazovat v Bílém domě.

Jill a Joe Bidenovi/ Zdroj: spetnik.ru

Pár nedávno poskytl své první společné interview v nové funkci. V rozhovoru pro People pár odhalil tajemství svého silného 43letého manželství a také řekl, jak se jim žije v oficiálním sídle prezidenta.

Jill a Joe Bidenovi/ Zdroj: spetnik.ru

„Zdá se to být trochu nereálné, ale usadili jsme se docela pohodlně. Strávili jsme zde osm let, ale v jiné části rezidence. S prezidentem jsem mnohokrát navštívil Oválnou pracovnu.

Mohu ale poznamenat, že vše v rodinných pokojích nahoře je zcela nové,“ odpověděl Joe Biden na otázku novináře, co cítí po přestěhování do Bílého domu.

Joe Biden/ Zdroj: YouTube

„Personál v rezidenci je úžasný. Zaměstnanci se snažili udělat vše pro to, abychom se zde cítili jako doma. Máme rodinné fotografie, knihy a nějaký nábytek, který jsme si přivezli z našeho bývalého domova,“ dodala Jill.

Jill Bidenová/ Zdroj: spetnik.ru

Novináři se rovněž zeptali manželů, jaké je tajemství jejich dlouhého a šťastného vztahu. V reakci na to Joe Biden řekl, co mu a Jill pomohlo zůstat spolu 43 let:

„Opravdu se navzájem podporujeme. Četl jsem hodně o rodinách, které jsou pod tlakem společnosti. Proto jsem rád, že si Jill dokázala udržet své povolání.

Je učitelkou na Northern Virginia College, ačkoli když jsme se vzali, musela na dva roky toto povolání opustit, protože kluci byli ještě příliš malí. Je důležité, aby měla nezávislost.“

Jill a Joe Bidenovi/ Zdroj: YouTube

Jill dodala, že společně prošli všemi tragédiemi a ztrátami v životě: myslí si, že právě to způsobilo, že se jejich rodina stala silnější.

Jill a Joe Bidenovi/ Zdroj: YouTube

Na otázku novináře, zda by Joe Biden mohl vykonávat svou práci, kdyby Jill nebyla v jeho životě, prezident připustil, že ano, ale objasnil jeden bod:

„Nemyslím si, že bych se bez Jill tak zapojil do společenského života. Objevila se ve velmi důležitém okamžiku… To neznamená, že nemáme žádné spory ani neshody… Měl jsem ale velké štěstí.“

Jill a Joe Bidenovi/ ilustrační foto/ Zdroj: YouTube

PSALI JSME: JILL BIDENOVÁ PŘEDVEDLA NOVÝ ELEGANTNÍ VZHLED: PRVNÍ DÁMA USA SE OBJEVILA NA VEŘEJNOSTI POPRVÉ PO MANŽELOVĚ INAUGURACI

PŘIPOMÍNÁME: TO JE ALE LÁSKA: NOVÝ AMERICKÝ PREZIDENT JOE BIDEN NA VEŘEJNOSTI POLÍBIL MANŽELKU NA ROZLOUČENOU

Share