5 znamení zvěrokruhu, která mají nejsilnější energetické pole

Každý člověk má jedinečné energetické pole. Někteří mají energetické pole tak silné, že mohou neúmyslně ublížit lidem kolem sebe.

Podle astrologie závisí energie člověka na souhvězdí. Která znamení zvěrokruhu mají nejsilnější energetické pole?

Žena/ ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Štír

První místo na tomto seznamu získal hrdý a nebezpečný Štír. Představitelé tohoto znamení se nemilosrdné nemilosrdně zbavují každého, kdo se jim postaví do cesty.

Štíři mají extrémně silnou energii. Kolosální energii Štíra přivádí jejich hněv: zástupci tohoto znamení, kteří ztratili trpělivost, obracejí veškerou svou ničivou sílu proti nepřátelům.

Při komunikaci se Štírem se citliví lidé často cítí nepohodlně.

Štír/ ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Beran

Beran ztělesňuje má ohnivou energii a nebojí se žádných překážek. Berani jsou schopni okamžitě zničit vše, co narušuje dosažení cíle. Představitelé tohoto znamení zvěrokruhu netolerují malichernost a mazanost.

Díky neuvěřitelně silnému energetickému poli dokážou překonat jakoukoli překážku. Beran kvůli své tvrdohlavosti a sobectví často nevěnuje pozornost škodám, které způsobil ostatním.

Silná energie povzbuzuje Berana, aby se neustále hnal vpřed.

Beran/ ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Býk

Býk sebevědomě jde za svými cíli. Nebojí se obtíží, protože ví, že všechny druhy životních překážek lze snadno překonat tvrdou prací. A bez ohledu na to, jak dlouho to trvá, zástupci tohoto znamení vždy dosáhnou toho, co chtějí, aniž by komukoli ublížili.

Býci nikomu nepřejí nic špatného a jejich trpělivost je neomezená. Ale nepokoušejte se jim ublížit, protože obvykle klidný Býk je v hněvu děsivý.

Býk/ ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Kozoroh

Kozorozi jsou obdařeni silnou energií. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu snadno dosahují svých cílů, dovedně využívají okolností a obracejí je ve svůj prospěch.

Jejich emoční lakomost, odloučenost a necitlivost ale odcizuje okolí. V komunikaci je Kozoroh uzavřený, chladný a lhostejný. Mnoho Kozorohů se chovají jako energetičtí upíři.

Kozoroh/ ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Rak

Raci mají obzvláště silnou a extrémně nebezpečnou energii. Je to proto, že hlavním cílem jejich energetického pole je chránit samotného majitele před nepřátelským světem.

Mezi Raků lze snadno najít mnoho energetických upírů. Faktem je, že odpor k zástupcům tohoto znamení zvěrokruhu je způsob, jak získat vitalitu.

Rak/ ilustrační foto / Zdroj: YouTube

PSALI JSME: JEDNO SLOVO, KTERÉ DOKONALE POPISUJE KAŽDÉ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU: KTERÉ TO JE

PŘIPOMÍNÁME: ANDĚLÉ JE MILUJÍ: KTERÁ ZE ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU JSOU PO CELÝ ŽIVOT CHRÁNĚNA VYŠŠÍMI SILAMI

Share