Categories: Dnes

Otec a bratranci na mě křičeli, abych podepsala plnou moc k prodeji bytu, který jsem dostala od babičky

Jací dobří jsou moji bratranci. Když babička onemocněla a potřebovala péči, moji bratranci to nechtěli dělat. Jeden byl zaneprázdněný v práci, druhý měl rodinné problémy. A teď, když babička zemřela, rozhodli, že mají právo na byt. I jejich matka, otcova sestra, potvrdila, že jsem si tento byt zasloužila. Nikdo z nich nechtěl tolik let přebalovat babičku.

Svou babičku jsem zbožňovala a její smrt mě velmi rozrušila. Ale moji bratranci se chovají velmi drze. Nejvíce mě překvapil postoj mého otce k této situaci. Jak se později ukázalo, měl své vlastní plány.

Babička a můj otec spolu neladili. Vždy byla na mé straně. On není můj vlastní otec, když se za něj moje matka vdala, byla jsem v první třídě. Samozřejmě nás zaopatřoval. Ale nic víc. Nikdy se nezajímal o to, jak se mám, nikdy mě nevodil do zoo, neučil jezdit na kole. Prostě ho to nezajímalo. Říkal, že jsem oblečená a nakrmená, a to stačí. Brzy se narodil můj mladší bratr. Otec s ním trávil čas a hrál si.

Byt / Ilustrační foto / Zdroj: russpil.ru

Máma zemřela, když jsem byla v prvním ročníku vysoké školy. Můj otec mě neopustil. Naopak udělal všechno pro to, abych s nimi zůstala. Neměl čas starat se o svého malého syna. Vařila jsem jim jídlo, prala věci, pomáhala bratrovi s domácími úkoly. Cítila jsem se jako ve věznici. Nemohla jsem nikam jít, nikde se zdržet, musela jsem se starat o otce a bratra.

Dokonce jsem byla ráda, když babička onemocněla a já jsem se k ní nastěhovala, abych se o ni starala. Moje euforie ale rychle přešla. Babička už se beze mě nemohla obejít a otec mi vytrvale připomínal, že musím uklidit jejich byt a připravit večeři. A také jsem studovala na univerzitě.

Babička zemřela a nechala mi byt. Bydlela jsem v tomto bytě. Můj otec byl nervózní. Chtěl, abych se vrátila domů. Myslela jsem, že se bojí, že se o něj a bratra přestanu starat. Ale jak se později ukázalo, mýlila jsem se.

Byt / Ilustrační foto / Zdroj: russpil.ru

Můj otec vytvořil koalici s mými bratranci. Snažili se mě přesvědčit, že jsem povinna prodat byt a rozdělit peníze na čtyři díly. Dát jim tři díly a čtvrtý si nechat pro sebe. Rázně jsem odmítla splnit jejich požadavky.

Jednoho dne přišli ke mně domů s notářem. Slíbil mému otci, že i přes mé nároky sepíše plnou moc k prodeji nemovitosti. Křičeli, že si nemohu nechat celý byt a že musím podepsat plnou moc, aby otec prodal babiččin byt a rozdělil peníze mezi nás. Povolily mi nervy. Začala jsem hystericky křičet na notáře a obviňovat ho, že mě donucuje podepsat tuto plnou moc, která by pak neměla právní sílu. V důsledku toho notář utekl. Po jeho odchodu odešli i moji „drazí“ příbuzní.

Byt / Ilustrační foto / Zdroj: russpil.ru

A včera jsem náhodou zaslechla rozhovor po telefonu jedné paní. Někomu si postěžovala, že adoptovaná dcera jejího přítele nechce podepsat plnou moc k prodeji bytu její babičky. Řekla, že všichni bratranci této dívky dosáhnou svého cíle a vezmou její peníze, ale ona najde pro ně lepší uplatnění. Nazvala jména mých bratranců a mého otce. Rozhodla jsem se ji následovat.

Ona šla do parku a sedla si na lavičku. Přistoupil k ní muž a políbil ji. Nevěřila jsem svým očím – byl to můj otec. Všechno do sebe zapadlo. Otec se rozhodl nás všechny podvést. Rozhodla jsem se prodat své dědictví sama a přestěhovat se do jiného města. A část peněz dám svému bratrovi, bude to spravedlivé.

PSALI JSME: JE MI LÍTO, ŽE JSEM DAROVALA SYNOVI NA SVATBU BYT

PŘIPOMÍNÁME: „SBAL SE, DNES PŮJDEŠ S OTCEM K NOTÁŘI A PŘEPÍŠEŠ NA NĚJ BYT,“ ŘEKLA MI BABIČKA

Kateryna

Recent Posts

Petr Fiala vyrazil do společnosti se svou ženou Janou: Premiér se pochlubil společným snímkem

Předseda vlády Petr Fiala se na veřejnosti se svou manželkou Janou objevuje jen občas. V…

14 minutami ago

Dara Rolins se konečně ukázala po plastickém zákroku: „Dara už nevypadá jako Dara,“ píší fanoušci

Stárnutí je pro mnoho žen problém. Chtěly by to zpomalit, a tak hledají různé způsoby,…

3 hodinami ago

Roman Staša jezdí k lidem domů, kde jim vaří: Vítěz MasterChefa popsal bizarní situace

V roce 2020 se Roman Staša zúčastnil soutěže amatérských kuchařů MasterChef Česko. Probojoval se do…

4 hodinami ago

„Nemůžu tomu uvěřit, ale je to tak“: Helena Vondráčková se podělila o velkou životní událost a dojala fanoušky

Legenda české popové hudby, Helena Vondráčková, v tomto roce slaví úctyhodné jubileum - 77. narozeniny…

5 hodinami ago

Nejnovější zveřejněné foto Kate Middleton vyvolalo poplach: Fanoušci se obávají o princeznu

V uplynulých dnech oslavili princ William a Kate Middleton 13. výročí své svatby. Při této…

6 hodinami ago

Besky z MasterChefa a Adam Vacula posunuli svůj vztah dál: Partneři udělali další důležitý krok

Veronika Beskydiarová alias Besky se proslavila v roce 2021, kdy se probojovala do finále MasterChef…

7 hodinami ago