Categories: Dnes

Králové a královny 80. let: Jak nyní žijí italské popové hvězdy, které jsme měli rádi

Na těchto písních vyrostla celá generace. Znali jsme Felicitu, Mammu Marii a Lasciatemi cantare nazpaměť, celá rodina čekala a sledovala vysílání festivalů Sanremo. Rozhodli jsme se připomenout nejoblíbenější italské popové hvězdy.

Toto Cutugno

Jen málo lidí ví, že Toto Cutugno napsal řadu skladeb pro takové zpěváky jako Joe Dassin, Mireille Mathieu, Johnny Hallyday, Dalida, Adriano Celentano a mnoha dalších, které si získaly oblibu po celém světě. A v roce 1983 Toto Cutugno zazpíval svůj nejpopulárnější hit L’Italiano, znám též jako Lasciatemi cantare.

Toto Cutugno / Zdroj: goodhouse.ru

Toto je nyní již 77 let a 50 z nich žije v manželství se svou ženou Karlou. Vzali se v roce 1971, kdy byl Salvatore obyčejným chlapem a Karla mu se vším pomáhala. Páru se nepodařilo pořídit si dítě, ale zůstali spolu celý život, a to i přes milostnou pletku muže, která se stala v 80. letech.

Zpěvák se seznámil v letadle s letuškou Kristýnou a chodil s ní dva roky. Žena porodila syna a po čase Toto své manželce všechno řekl. Odpustila mu a přijala nemanželské dítě.

Toto Cutugno / Zdroj: tickethunt.net

Po všem, co se stalo, se jen sblížili. Když v roce 2007 skladateli diagnostikovali zhoubný nádor, Toto podstoupil operaci, pak došlo k recidivě a byla předepsána chemoterapie. Celou dobu byla Karla se svým manželem. Společně s nemocí bojovali a dokázali ji porazit. Nyní rodina tráví téměř veškerý čas ve své vile na pobřeží. Toto vede zdravý životní styl, plave, hodně chodí a někdy koncertuje v Evropě.

Al Bano a Romina Power

Al Bano byl synem obyčejných rolníků a Romina byla dcerou hollywoodských herců. Ze všeho dědictví měl Al Bano pouze talent a vášeň pro hudbu a Romina byla úspěšná herečka a hrála ve filmech. Poté, co se seznámila se svým budoucím manželem, opustila hereckou kariéru a postupem času se z nich stal jeden z nejoblíbenějších a nejslavnějších párů na estrádě.

Al Bano a Romina Power / Zdroj: goodhouse.ru

V roce 1982 přišla sláva. Skladba Felicita (Štěstí) byla zařazena do top 3 na soutěži v Sanremo.

Pár si pořídil 4 děti. Ale v polovině 90. let došlo k tragédii. Dcera Ylenia začala brát drogy a pak zmizela beze stopy, naposledy zavolala svým rodičům z New Orleansu. V rodině začala krize. Po dobu šesti let pár tajil rozchod a v roce 1999 se oficiálně rozvedli.

Al Bano a Romina Power / Zdroj: teleprogramma.pro

Al Bano zahájil sólovou kariéru, podruhé se oženil. Nová manželka porodila hudebníkovi syna a dceru, ale manželství se rozpadlo po 5 letech.

Al Bano nyní vlastní nahrávací studio, vinařství a hotel a Romina koupila dům a žije v Římě. Není vdaná, píše knihy a maluje obrazy, které jsou velmi populární.

Ricchi e Poveri

Skupina Bohatí a chudí zahájila svá vystoupení se čtyřmi členy a byla vytvořena jako italský analog populárního kvarteta ABBA ze Švédska. Skupina byla rozdělena na dva páry: jeden vystupoval v luxusním oblečení a druhý ve skromném. Smyslem byl, že umělci možná nemají peníze, ale jsou duchovně bohatí.

Ricchi e Poveri / Zdroj: goodhouse.ru

V roce 1981, před vystoupením v Sanremu, došlo k prvnímu konfliktu a Marina skupinu opustila. Ve stejném roce bylo trio Bohatí a chudí uznáno jako nejlepší skupina roku a byla oceněna cenou Zlatý disk.

Ricchi e Poveri / Zdroj: tv-gubernia.ru

Jako trio vystupovali do roku 2016, vydávali populární hity a koncertovali. A před několika lety opustil skupinu Franco. Rozhodl se ukončit svou hudební kariéru a trávit více času s rodinou.

Dnes je Ricchi e Poveri duetem, který zahrnuje Angelu Brambati a Angela Sotgiu. Říkalo se, že v mládí se měli rádi.

Pupo

V roce 1979 Pupo vydal hit Gelato al cioccolato, které pro něj speciálně napsal slavný italský skladatel Cristiano Malgioglio. Ve stejném roce vyšlo album, po kterém se stal skutečným idolem milionů. Několik let byly jeho písně velmi populární a mnoho z nich bylo přeloženo do jiných jazyků. Na konci 80. let začala jeho sláva pohasínat.

Pupo / Zdroj: goodhouse.ru

Pupo si vyzkoušel podnikání, otevřel řetězec restaurací, ale neúspěšný projekt přinesl jen ztráty. Začaly se šířit fámy, že zpěvák byl závislý na hazardních hrách a zadlužil se. Pak se Pupo dostal do italské televize a stal se moderátorem.

Pupo / Zdroj: salvemusic.com.ua

65letý zpěvák má více než 30 let dvě ženy, považuje to za naprosto normální a říká, že ho obě milují stejně.

PSALI JSME: THOMAS ANDERS A DIETER BOHLEN: JAK DNES VYPADAJÍ FEŠÁCI Z MODERN TALKING

PŘIPOMÍNÁME: JAK BY VYPADALY HVĚZDY, KDYBY SE NEZNETVOŘILY PLASTIKOU

Jana Dvořák

Recent Posts

Ivana Christová se stárnutí bát nemusí: Takhle úžasně vypadá její maminka po 70-ce

Ivana Christová je stále okouzlující žena i v 53 letech a život si užívá plnými…

8 hodinami ago

Soukup si nečekaně rýpl do Ornelly Koktové: „Ona na sebe vyvolává pozornost za každou cenu“

Ornella Koktová se zařadila mezi účastníky soutěže Survivor Česko & Slovensko. Nedávno se vrátila do…

10 hodinami ago

Jan Cina má srdce na správném místě: Herec zachránil život a popsal, jak se to stalo

Jan Cina na začátku roku odletěl na Kanárské ostrovy, dovolenou strávil na ostrově Fuerteventura. Chtěl…

12 hodinami ago

Eva Burešová oznámila velkou změnu ve svém životě: „Už toho začalo být moc“

Eva Burešová se proslavila jako zpěvačka a muzikálová herečka, později se ale stala i seriálovou…

14 hodinami ago

Oldřich Kaiser se zbavuje milované chalupy: Proč se herec odhodlal k prodeji

Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou chalupu v malebném prostředí na okraji lesa nedaleko…

14 hodinami ago

Eva Adamczyková se rozhodla pro radikální proměnu: z brunetky je nyní platinová blondýna

Snowboardistka a olympijská vítězka Eva Adamczyková chtěla změnu. Manželka herce Marka Adamczyka šokovala své fanoušky…

15 hodinami ago