Categories: Dnes

Způsob, jakým nosíte tašku, může říct hodně o vaší osobnosti

Naše každodenní zvyky mohou odhalit tajemství charakteru. Způsob, jakým si natíráte rty, upravujete vlasy, řídíte auto a dokonce nosíte tašku, řekne hodně o vaší osobnosti vám i vašemu okolí.

Jak nosíte tašku / Ilustrační foto / Zdroj: zerkalo.cc

Pokud si všimnete, všichni lidé nosí tašku jinak. Někdo jen na rameni, někdo za zády a někdo úplně na hlavě. Jak to děláte vy?

Za zády

Jak nosíte tašku / Ilustrační foto / Zdroj: zerkalo.cc

Lidé co nosí tašku za zády, vypadají jako velmi přátelští. Jsou čestní a přímí, jakákoli nespravedlnost je může rozrušit, a pak se nestydí slovy ani výrazy hájit svůj názor. Vždy hajte jejich úhel pohledu. Milují se, někdy jsou sobečtí a dávají své potřeby na první místo a mohou zapomenout na ostatní. Nemyslí na důsledky svých činů, kvůli tomu někdy vypadají jako děti. Jsou upřímně přesvědčeni, že ostatním nezpůsobují potíže. Celkově tento postoj vyhlazuje rohy a zmírňuje jejich agresivitu. Koneckonců, nikoho neurazí dítě, ani ty nejnepříjemnější. Z tohoto důvodu jsou tito lidé nebojácní a jejich činy zůstávají nepotrestány.

Před sebou

Tento člověk ví, jak se ovládat a skrýt své povahové rysy. Ale díky určitým vlastnostem je lze v davu rozpoznat. Mají úplně jiné oči. Vyzařují jakýsi magnetismus, který je dokonce děsivý. Tito lidé si sami sebe vysoce cení a nic nemůže ovlivnit jejich sebeúctu. Špatné se od nich odrazí, stejně jako dobré a na komplimenty prostě nereagují.

Jak nosíte tašku / Ilustrační foto / Zdroj: zerkalo.cc

Váš názor je nezajímá, protože o sobě vědí všechno. Jejich pohyby jsou omezené na minimum, protože jejich hlavním úkolem je proniknout do vaší duše očima. S takovými lidmi buďte velmi opatrní. Často nosí tmavé brýle ve snaze skrýt svou povahu. Pokud o sobě nechcete slyšet holou pravdu, neptejte se jich na jejich názor. Nikdy nelichotí, ale říkají jen to, co si myslí.

Na rameni

Jak nosíte tašku / Ilustrační foto / Zdroj: zerkalo.cc

Obecně se jedná o pozitivní lidi z kategorie „jako všichni ostatní“. Jsou benevolentní, ale mohou být apatičtí. Více než cokoli jiného se jim nelíbí, když jim někdo velí. Jsou velmi intelektuální, ale zároveň jsou úžasně naivní. Vědí, jak mluvit celé hodiny, a zároveň jsou sami vynikajícími posluchači. Vedou aktivní životní styl, ale nikdy nespěchají. Paradox? Ano! Ale tato osoba kombinuje opačné vlastnosti, které ji samy ohromí.

Přes rameno

Jak nosíte tašku / Ilustrační foto / Zdroj: zerkalo.cc

V prezidentském úřadu nikdy neuvidíte ani jednoho z těchto lidí. Ale je mezi nimi mnoho kreativních lidí, kteří nejsou ambiciózní. Peníze a moc nedostávají jejich pozornost. Pokud mají peníze, pak jsou buď zděděny, nebo se objevily v manželství. Ne, nesnáší hmotné věci, jednají s nimi jednoduše filozoficky a jsou si dobře vědomi jejich dočasné povahy. Jejich pozice je, že nechtějí být miliardáři, chtějí ale žít jako miliardáři. A v tom je kámen úrazu!

Na břiše

Jak nosíte tašku / Ilustrační foto / Zdroj: zerkalo.cc

Tito lidé jsou věrni své nestálosti. Jejich charakter se mění rychlostí světla. Mohou se snadno rozhodnout přestěhovat, změnit zaměstnání, místo bydliště. Nemohou klidně sedět. Život kolem nich vždy vře. Jsou schopni vést diskusi, ale nejsou schopni naslouchat. Jsou netrpěliví vůči těm, kteří jsou podle jejich názoru konzervativní a mají jiný pohled na život. Nikdy je nepřesvědčíte o něčem, co se jim nelíbí. Myslí rychle, a dokonce mají určité potěšení ze skutečnosti, že jejich partneři byli pomalejší.

Na hlavě

Jak nosíte tašku / Ilustrační foto / Zdroj: zerkalo.cc

Jsou to lidé, kteří jsou neustále v oblacích. Již v dětství si jejich učitelé všimli, že mají hlavu v oblacích. Žijí ve svém vlastním světě poníků, jednorožců, motýlů a duh. Vždy myslí na zítřek. Při interakci s takovými lidmi musíte být připraveni na cokoli. Obecně jsou laskaví a klidní, ale trochu dětinští.

PSALI JSME: VYBRANÁ VÁMI KOUZELNÁ TAROTOVÁ KARTA POVÍ, KDY BUDE VAŠE PŘÁNÍ SPLNĚNO

PŘIPOMÍNÁME: KTERÝ Z TĚCHTO OBRÁZKŮ SI SPOJUJETE S POCITEM ŠTĚSTÍ: HODNĚ TO O VÁS PROZRADÍ

Tanya Goncharenko

Recent Posts

Nikol Leitgeb ukázala nový účes: Reakce synů ji však zaskočila a fanoušky pobavila

Herečka, influencerka a filantropka Nikol Leitgeb měla dlouhé blond vlasy, ale brzy přijde léto, takže…

7 hodinami ago

Andrea Sestini Hlaváčková se podělila o nepříjemnou zprávu: „Manželovi Fabrimu diagnostikovali rakovinu“

V únoru se slavná tenistka Andrea Sestini Hlaváčková stala podruhé maminkou, narodila se jí dcera…

9 hodinami ago

Geny se nezapřou: Natálie Jirásková se ukázala v maminčiných šatech

Natálie Jirásková zdědila krásu po své mamince Ivě Kubelkové. Obě dámy vypadají úžasně a dcera…

9 hodinami ago

Eva Pavlová se rozloučila s milovanou kočkou: „Micka odešla s pohlazením v naší blízkosti“

V úterý vyšlo najevo, že známá kočka prezidentského páru zemřela. První dáma Eva Pavlová však…

12 hodinami ago

Jiřina Bohdalová se rozhodla pro radikální změnu: ve 92 letech se zbavila neřesti

Slavná herečka, která 3. května oslaví 93. narozeniny, se rozhodla pro radikální změnu životního stylu.…

14 hodinami ago

Gabriela Lašková prozradila pohlaví třetího dítěte: „Už vás nebudeme napínat“

Letos v červnu oslaví Gabriela Lašková se svým mužem Filipem 8. výročí svatby. Manželé jsou…

14 hodinami ago