Categories: Dnes

Žena snila o rodinném štěstí, ale její tchyně měla jiné plány pro mladou rodinku

Moje tchyně je žena se složitou povahou! Občas udělá to, co se ani nechce komentovat. Snažila jsem se to však snášet – koneckonců, je to matka mého manžela a já k ní cítila respekt. Prozatím!

Mladá rodina/Ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

Já byla vychovávaná mojí babičkou a tetou s úctou k starším, a proto jsem si myslela, že tchyně ví lépe, jak řídit domácnost, jak umýt, uklidit a uvařit.

I když jsem toho věděl hodně, protože pomáhala jsem babičce od dětství. Moji rodiče byli vždy pryč kvůli práci a já jsem žila se svou babičkou a tetou.

Moje babička a teta mě hodně naučily – vařit, šit, vyšívat, uklízet dům, ale jsem se nenaučila říkat lidem NE … Proto, když jsem se vdala s úžasným mužem, jsem dostala „jako dárek“ jeho matku – panovačnou ženu, která netoleruje námitky.

Mladá rodina/Ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

Moji rodiče nám dali jako dárek na svatbu malý byt a já jsem snila o vytvoření teplého a útulného domova, ale moje tchyně to myslela jinak!

Nemohu říci, že tchýně byla s námi každý den, ale jednoho víkendu, se vždy objevila brzy ráno a zajistila úplný revizi domu. Co je v ledničce, jak se pralo prádlo, zda je na policích prach.

Nejprve jsem si myslela, že by to tak mělo být, ale čím dál, tím víc jsem rozuměla, že mnoho mých přátel žije úplně jiným způsobem!

Sami si plánují víkendy, sami se rozhodují, jaké závěsy budou viset v manželské ložnici a kdy mohou přijít na návštěvu příbuzní manželky.

Mladá rodina/Ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

Moje babička a teta už byli staré, návštěvy u nás byly velmi vzácné, ale i jejich občasné návštěvy dráždily matku mého manžela. Později jsem si uvědomila, že moje tchyně by chtěla, aby moji hosté přišli s její svolením, takže jsem se ptala pokaždé.

Čas plynul, narodil se nám syn a diktatura tchyně se pro mě stala nesnesitelnou! Bez jejího svolení jsem nemohla synovi koupit obuv, kalhoty ani hračku.

Když mému synovi byly dva roky, koupila jsem mu hračku, která se mé tchyni nelíbila, a když jsem jednoho dne přišla z práce, uviděla jsem svého plačícího syna, který po školce nenašel svou oblíbenou hračku! Tchyně hračku vyhodila, protože ji považovala za nevhodnou pro svého vnuka.

Mladá rodina/Ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

Nejen já, ale i můj manžel jsem se rozhodl, že jeho matka zachází příliš daleko. Konflikt byl na očích vnuka a já jsem ji požádala, aby toto za přítomnosti mého syna víc nedělala.

Tchýně odešla, neočekávala z mé strany žádné námitky. Poté, co jsem svého malého syna uklidnila, jsem mu slíbila, že se hračka vydala na procházku a vrátí se domů.

Následujícího dne jsem koupila stejnou hračku a po návratu ze školky si můj syn byl šťastný. Když tchyně došla znovu o víkendu, a všimla hračku, tak už nic nedělala!

Ten stejný večer jsme se s manželem vážně mluvili. Řekla jsem, že už nehodlám tolerovat charakter jeho matky a ona nemá právo urážet lidi! Můj manžel se mnou souhlasil!

Mladá rodina/Ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

Změnili jsme zámky na dveřích, a když tchyně zavolala manželovi, aby si na mě se postěžovat, řekl jí, že může přijít k nám jen na návštěvu. Ale předem se musí domluvit s námi příjezd s námi. Nějakou dobu s námi nekomunikovala, ale potom, k našemu potěšení, když se rozhodla správně, zavolala a požádala o návštěvu svého vnuka.

Tchyně/Ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

S nadšením jsme čekali na její příjezd, ale večer uběhl klidně. Jsme vždy rádi, že máme takovou babičku! Uvidíme, co se bude dít dál, ale vím jistě, že pokud se babička mého syna se začne chovat jako předtím, budu schopna chránit svůj domov a svou rodinu.

PSALI JSME: NÁHODOU JSEM SE DOZVĚDĚLA, NA CO TCHÝNĚ BRALA PENÍZE OD MÉHO MANŽELA: TOHLE JÍ NEMŮŽU ODPUSTIT

ČTĚTE TAKÉ: “TCHYNĚ SI MYSLÍ, ŽE MOJE DÍTĚ NENÍ OD MÉHO MANŽELA“: JAK DOPADLA RODINA PO PODEZŘENÍ

medvedieva@email.cz

Recent Posts

Dagmar Havlová výrazně zhubla: pochlubila se štíhlou postavou a mladistvým vzhledem

Dagmar Havlová, bývalá první dáma České republiky, stále ohromuje fanoušky svým mladistvým vzhledem. I ve…

11 hodinami ago

Poslední foto Josefa Laufera: tyto záběry budou poslední, na kterých se známý herec objeví

Slavný fotograf Miloš Schmiedberger sdílel dojemný příběh o svém posledním focení s Josefem Lauferem, které…

12 hodinami ago

Robert Urban se vrátil do seriálu Zoo a už se objevil na obrazovkách: „Měl jsem pocit, jako bych tam byl poprvé“

Před pár měsíci se diváci Zoo dozvěděli, že se do seriálu vrátí Robert Urban, který…

13 hodinami ago

Fanoušci nevěří, že tak mladě vypadá v 80 letech maminka Michaely Kuklové: „Už je jasné, po kom jsou ty mladistvé geny,“ reagují lidé

Herečka a malířka Michaela Kuklová vypadá tak skvěle, že by jí jen málokdo hádal, že…

13 hodinami ago

Kristýna Nováková dnes slaví 41: Jak se daří hvězdě Pelíšků

Dnes oslavuje herečka Kristýna Nováková, která se proslavila rolí Jindřišky v legendárním filmu Pelíšky, své…

15 hodinami ago

„Jsem nemocný člověk“: Jiří Bartoška popsal svůj zdravotní stav a řekl, jak se cítí

Jiří Bartoška se v poslední době na veřejnosti neobjevuje často. Přesto si samozřejmě nemohl nechat…

15 hodinami ago