Categories: Dnes

První na světě sedmerčata: Jak žijí a vypadají po 22 letech

Dříve se věřilo, že narození sedmerčat je prostě nemožné. Ale před 22 lety se objevily první sedmerčata na světě. Setkali se s 2 americkými prezidenty, byli hvězdami televizní show. Jak žijí a vypadají za 22 let?

Bobby McCoy byla obyčejná dívka, která chtěla rodinné štěstí. V 27 letech měla jedno dítě, ale pár chtěl velkou rodinu. Druhé těhotenství nevyšlo kvůli Bobby zdravotním problémům. Pak přišli na pomoc lékaři s oplodněním in vitro.

Jaké bylo překvapení páru, když se jim po všech neúspěšných pokusech konečně podařilo otěhotnět a jak. Na ultrazvuku lékař řekl, že těhotenství bylo vícečetné a Bobby čekala sedm dětí!

Aby byli děti zdraví, navrhli lékaři ponechat jen několik embryí. Jako náboženský pár to McCoy odmítl. Rozhodli se dát každému dítěti šanci na život.

Bobby McCoy/zdroj: tintelekt.com

7krát více obtíží

První potíže začaly během těhotenství, břicho vážilo až 9 kilogramů, nekonečná pozornost novinářů a lékařů s jejich negativními předpovědmi. Naštěstí těhotenství proběhlo dobře.

Bobby musela porodit děti o 9 týdnů dřív. Ani si nedokážu představit, jak si s tím poradili. Naštěstí se všichni snažili pomoci: spolu s Bobbynými sestrami každý den přebalovali 50 plenek a připravovali 42 lahví dětské výživy.

Rozhovory s novináři také přinesly svoje plody. Sledovala je celá země a pečující lidé pomáhali s plenkami, jídlem, kočárky a dokonce i autem. Děti dostaly několik certifikátu pro vysokou školu. Ale nejcennějším dárkem pro velkou rodinu byl obrovský dům!

Rodina/zdroj: tintelekt.com

Celkem se dvojici narodily 3 dívky a 4 chlapci. Ale dvěma dvojčatům byla diagnostikována dětská mozková obrna. V průběhu let podstoupili několik operací, ale jejich zdraví nyní není ohroženo. Dívka se dokonce zúčastnila soutěže krásy pro děti se speciálními potřebami. A její výsledky ji ve škole jen záviděly: dostala se do desítky nejlepších studentů.

Sedmerčata po dokončení univerzity/zdroj: tintelekt.com

Děti vyrostly nepoškozené a od dětství se naučily pracovat. Dívky rády vařily a pomáhaly matce v kuchyni. To jí poskytlo čas na částečný úvazek, protože pro jednoho rodiče bylo obtížné zajistit celou rodinu. S přibývajícím věkem se začaly děti přivydělávat samy, aby si zajistili módní elektroniku a auta.

Sedmerčata/zdroj: tintelekt.com

Každé z dětí ve škole prosperovalo, protože mělo celý tým na podporu domu. A každý hledá své místo v životě. 1 chlapec se rozhodl stát se vojákem a už si našel nevěstu. Další získal diplom ve stavebnictví. Dívky jsou zapojeny do pedagogiky, reklamy, public relations. Každý si chce vybudovat kariéru rodiče, aby mohl v budoucnu zajistit svou velkou rodinu.

Rodina/zdroj: tintelekt.com

Rodina nyní darovala dům do podpůrného fondu pro mladé matky a samy žijí v menším domě. Nakonec děti šly na univerzitu a rodné hnízdo bylo vyprázdněno. Stále však oslavují narozeniny společně a navzájem se podporují. Novináři jim věnují menší pozornost, ale na výkon této rodiny, se všemi bezesnými noci a ověřenými domácími úkoly, si lidé budou pamatovat!

PSALI JSME: PŘED 33 LETY SE NARODILY PRVNÍ HOLKY ŠESTERČATA NA SVĚTĚ: JAK ŽIJÍ DNES

PŘIPOMÍNÁME: KDYŽ TENTO PÁR ZJISTIL, ŽE BUDE MÍT ŠESTERČATA, JEJÍCH ŠTĚSTÍ NEMĚLO HRANIC: RODIČE UKÁZALI, JAK VYPADAJÍ JEJÍCH DĚTI PO 6 LETECH

solya.veklenko@gmail.com

Recent Posts

Honza Musil už pár měsíců netočí oblíbený pořad: Moderátor vysvětlil důvod

Honza Musil je moderátorem pořadu Nebezpečné vztahy na TV Barrandov. Nové díly se však od…

5 hodinami ago

Zpráva o rakovině Kate zasáhla i Harryho: Způsob, jak se o ní dozvěděl, vyvolává rozruch

Zpráva o rakovině princezny Kate vyvolala vlnu solidarity a lítosti po celém světě. Mezi těmi,…

9 hodinami ago

Dceři Dary Rolins už je 16 let: zpěvačka se pochlubila Laurou a ukázala několik krásných fotek

Dne 25. března 2008 se Dara Rolins stala maminkou, její dcera Laura Homolová dnes slaví…

10 hodinami ago

Sara Sandeva vyrazila do exotiky a pochlubila se fotkou z džungle: „Nejkrásnější žena na české herecké scéně,“ nešetří chválou fanoušci

Sara Sandeva ráda cestuje a svou jarní dovolenou nechtěla strávit v Česku. Herečka proto odletěla…

12 hodinami ago

Zdrcená Kateřina Brožová se loučí se svým miláčkem: „V mém náručí, v lásce a klidu“

Herečka a moderátorka Kateřina Brožová doufala, že první měsíce roku 2024 budou krásné. Nyní však…

14 hodinami ago

Daniela Kolářová má strach o budoucnost ČR: děsí ji rozdělená společnost a chování mladých generací

Daniela Kolářová za svou kariéru ztvárnila spoustu filmových a divadelních rolí. Před více než třiceti…

16 hodinami ago