Categories: Dnes

Paul Hogan a Linda Kozlowski: Jak láska mezi hlavními postavami filmu Krokodýl Dundee přerostla v manželství herců v reálném životě

Není divu, že reportérka Sue nemohla odolat Krokodýlovi Dundee a během natáčení kultovního filmu se totéž stalo s představitelkou hlavní ženské role. Paul Hogan a Linda Kozlowski byli spolu 23 let. Ale pak se jejich manželství zhroutilo.

V té době už byl Hogan hvězdou Austrálie, celý kontinent ho miloval a respektoval. Byl skutečným sex symbolem. Faktem je, že Paul sám vymyslel Mikea Dundee a napsal scénář k filmu, který překonal rekordy popularity.

Paul Hogan a Linda Kozlowski / Zdroj: lostfilm.info

Paul Hogan se dostal do show businessu v zralém věku. Ve 14 letech odešel ze školy a začal pracovat. V 18 letech se Paul oženil a toto manželství mu nepřineslo mnoho štěstí. Jedno po druhém se narodilo pět dětí a aby je všechny uživit, bylo nutné tvrdě pracovat.

A pak přišel s Dundeem. Rozpočet filmu byl podle hollywoodských standardů směšný: pouze 8,8 milionu dolarů a tato částka byla vybrána po celé Austrálii.

Paul Hogan a Linda Kozlowski / Zdroj: rg.ru

Hlavní ženskou roli si zahrála americká herečka Linda Kozlowski. Paul, když poprvé viděl Lindu, zesmutněl a byl trochu nervózní: jak bude on, obyčejný stavitel, pracovat s rozmazlenou americkou krásou?

Zpočátku byl před ní dokonce plachý, ale pak si Paul uvědomil, že Linda je veselá a energická, nerdí se, pokud vedle ní sprostě nadává. Paul a Linda se během natáčení velmi spřátelili. Paul si brzy uvědomil, že je zamilovaný.

Paul Hogan a Linda Kozlowski / Zdroj: rg.ru

Celá Austrálie hovořila o tomto vztahu. Noelene také přilévala olej do ohně. Ochotně poskytovala rozhovory, ve kterých kydala špínu na manžela a milenku.

Linda měla velké obavy, ale Paul jí vysvětloval, že se s Noelene rozvede, děti už vyrostly a už s ní nemůže žít. Manželka se s ním dlouho nechtěla rozvést, ale přesto to musela udělat.

Paul Hogan a Linda Kozlowski / Zdroj: pinterest.com

V roce 1990 Paul a Linda měli svatbu. Odjeli do Spojených států a usadili se v Kalifornii. Tam Paul natočil další dva filmy o Dundee. Je pravda, že už nebyly tak populární jako první. Ale Paul byl opravdu šťastný.

Linda mu porodila syna a Paul s ním trávil většinu času. Jeho žena hodně hrála a zřídka byla doma. A Paul si užíval života. Psal scénáře, někdy hrál a vychovával svého syna.

Paul Hogan a Linda Kozlowski se synem / Zdroj: gorod.lv

A na podzim roku 2013 se fanynky Paula Hogana dozvěděly, že se jejich idol rozvádí. Zdálo se, že jejich manželství bylo tak silné a šťastné … Paulovi bylo v té době již 74 let, Lindě 56 let a jejich synovi 15. Pár o důvodech nemluvil.

V té době australské úřady obvinily Paula z daňových úniků. Po rozvodu si Linda vzala své dívčí jméno Kozlowski. Kromě toho herečka vysoudila asi 7 milionů dolarů. Za tyto peníze koupila Linda několik pozemků v Itálii a nyní vlastní se svým novým partnerem cestovní byznys.

A co Paul Hogan? Herci je již 81 let, v rodné Austrálii je stále milován. Nečekaně pro samotného Hogana se krátký film natočený v roce 2019 s názvem Dundee: Syn legendy se vrací domů ukázal jako docela populární a v roce 2020 vyšel film The Very Excellent Mr. Dundee.

Paul Hogan a Linda Kozlowski / Zdroj: hodor.lol

PSALI JSME: FOTOGRAFIE PRINCEZNY DIANY, KTERÉ DOKAZUJÍ, ŽE BYLA V MANŽELSTVÍ NEŠŤASTNÁ

PŘIPOMÍNÁME: „JE TO NEJCHYTŘEJŠÍ ŽENA“: JAK DNES VYPADÁ MANŽELKA SLAVNÉHO PATRICKA SWAYZEHO, SE KTEROU ŽIL VÍCE NEŽ 30 LET

Jana Dvořák

Recent Posts

Leoš Mareš slaví 48. narozeniny: s manželkou Monikou povečeřel uprostřed haly O2 areny

V sobotu 27. dubna oslavil Leoš Mareš 48. narozeniny. Moderátor, producent a influencer strávil s…

14 hodinami ago

Marta Kubišová přestala chodit i na procházky: Naštvaný kardiolog ji donutil vyjít z domu, zařídil jí schůzku

Marta Kubišová má problémy se srdcem, navíc se jí v poslední době špatně chodí. Zpěvačka…

14 hodinami ago

Denisa Grossová září štěstím: s přítelem posunuli svůj vztah dál a udělali důležitý krok

Letos v únoru Denisa Grossová poprvé vyrazila do společnosti se svým přítelem Filipem. Před pár…

18 hodinami ago

Jorga Kotrbová slaví 77. narozeniny: jak dnes žije pohádková Zlatovláska

Jorga Kotrbová, kterí před pár dní oslavila 77. narozeniny, se do srdcí diváků zapsala už…

18 hodinami ago

Andrej Babiš už si prý našel náhradu za Moniku: Kdo je ta tajemná zrzka

Andrej Babiš nedávno vydal prohlášení o ukončení manželství s Monikou, což velmi překvapilo veřejnost. Nicméně…

1 dnem ago

Míša Tomešová se toho nestydí: vyrazila na akci v oblečení ze sekáče a byla nepřehlédnutelná

Michaela Tomešová zase všem ukázala, že miluje barvy. Na otvíračku nového podniku dorazila v outfitu,…

2 dny ago