Categories: Dnes

Pár dní před svatbou našel Roman ve schránce dopis od bývalé přítelkyní: „Řekla, abych mlčela, jestli nechci zničit tvé štěstí“

Roman prakticky nikdy nekontroloval poštovní schránku, ale tenkrát ho k ní něco táhlo. Roman přistoupil ke schránce, otevřel ji a odtud vypadla obálka.

Rychle vběhl do bytu, posadil se na pohovku a začal otevírat tu obálku. Na obálce bylo napsáno: „Mému milovanému Romanovi“. Věděl, že tento dopis je od již bývalé přítelkyni Lucie.

Poštovní schránka / ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Když otevřel obálku, uviděl ručně psaný dopis a fotografii. Snímek nebyl jednoduchý, byl to snímek ultrazvuku, jak si později přečte, jeho dítěte. On začal číst dopis. Lucie psala:

„Doufám, že ještě není příliš pozdě a viděl jsi ten dopis předtím, než ho ta zmije zničí. Romane, oni nás oklamali, spikli se, aby nás rozdělili. Znáš mě tolik let, tolik jsme toho spolu prožili! Proč jsi tak snadno uvěřil, že jsem tě podvedla? Takže to asi nebyla láska. Takže jsi mě nikdy nemiloval, když jsi hned uvěřil tomu, co řekla tvoje máma. Je to jako strašný sen, omyl. To se nám nemůže stát. Nemůžu tomu uvěřit, ještě před pár měsíci jsme plánovali, kde budeme bydlet, chtěli jsme hodně dětí a vybírali si datum svatby a teď si vezmeš jinou. Měli jsme se rádi. Nebo ne? Ale o to nejde. Snímek, který je v obálce, je na něm naše dcera. Budu rodit a chci, abys to věděl. Ne proto, že bych od tebe potřebovala peníze, ale jen proto, že vím, jak moc jsi chtěl mít dceru.

Ultrazvuk / ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Ona je to jediné dobré, co mi po tobě zbylo. Budu ji milovat nejvíc na světě, stejně jako miluju tebe. Nebudu před ní tajit, kdo je otec. Neboj se, neřeknu jí o tobě nic špatného, protože jsi velmi hodný člověk. Jsi jen zaslepen lží. Udělala jsem chybu, když jsem řekla o naší dceři tvojí mámě. Ona mi dala peníze na potrat a řekla, abych mlčela, jestli nechci zničit tvé štěstí. Romane, ale je to štěstí žít takhle? Štěstí nemůže být postaveno na lži!

Pak už je to jen to tobě, zda ji uznáte, nebo ne. Stručně řečeno, šťastnou svatbu, všechno nejlepší, ať se vám s manželkou v míru.“

Když Roman dočetl ten dobu, rozplakal se. Okamžitě zavolal své snoubence a svatbu zrušil. Ten večer Roman jel za svou Lucií. První věc, kterou udělal, když otevřela dveře, poklekl a začala se jí omlouvat. Lucka ho zvedla a pevně objala. Teď jsou šťastní, ale kolik toho museli vydržet: celá rodina se pohádala, matka stále nemůže Romanovi odpustit to, co udělal. Lucku nesnáší, protože si myslí, že ona má dítě od někoho jiného a chce zničit život jejího syna.

Těhotná žena a muž / Ilustrační foto / Zdroj: cosmo.kz

PSALI JSME: ZLODĚJ URAZIL MAJITELE DOMU A ZANECHAL DOPIS, KTERÝ ROZESMÁL I POLICISTY

PŘIPOMÍNÁME: 13 LET PO TÉ, CO MAMINKA ODEŠLA DO JINÉHO SVĚTA, SYN NAŠEL DOPIS, VE KTERÉM ONA PŘEDPOVĚDĚLA JEHO BUDOUCÍ ŽIVOT

tetiana.hetsman@gmail.com

Recent Posts

Iveta Vítová Lutovská o návratu na obrazovky: „Jsou dvě možnosti. Nedokáži si to představit“

V létě 2021 Iveta Vítová Lutovská odešla na mateřskou dovolenou, přestala moderovat zpravodajství na TV…

3 hodinami ago

Jakub Prachař popsal vztah se Sarou Sandevou: „S nikým se v práci nebav a mazej hned domů“

Vojtěch Kotek a Jakub Prachař jsou kapitány týmů ve vědomostní show Máme rádi Česko. Tentokrát…

4 hodinami ago

Vignerová se pochlubila synem v šatech a paruce s copánky: Fanoušci to nepochopili a modelka jim odpověděla

Modelka Aneta Vignerová vychovává čtyřletého syna Jiřího. Chce, aby byl její potomek šťastný a užíval…

4 hodinami ago

Veronika Žilková už nemohla mlčet: Jaromír Soukup přijel za dcerou s teploměrem

Vztah mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem je dost napjatý. Influencerka a bývalá modelka na…

17 hodinami ago

Charlotte Štiková přiznala vážné problémy: co se jí vlastně stalo a proč tak nyní vypadá

Nedávno mnoho lidí šokovaly „nové“ fotografie Charlotte Štikové. Později se setkala se svou matkou Monikou…

20 hodinami ago

Kamarádka Laufera prozradila, kde mělo proběhnout poslední rozloučení s umělcem: Jeho blízcí si to nepřáli

O víkendu tento svět opustil Josef Laufer. Poslední rozloučení se zpěvákem a hercem se koná…

21 hodinami ago