Categories: Dnes

„Otec hodil kytici do porodnice a odešel“: Jak vypadají siamská dvojčata, která byla úspěšně rozdělena před třiceti lety

Zrození siamských dvojčat je téměř ojedinělým jevem, na několik set tisíc narození připadne pouze jeden případ. Zpravidla se jedná o obrovský stres pro rodiče a první věc, o které začínají přemýšlet: „jak úspěšně oddělit děti tak, aby oba přežily.“ Bohužel, toto se vždy nestane. Existuje také určitý druhy fúze, ve kterém je oddělení nemožné.

Siamská dvojčata Anna a Táňa Korkina se narodila v Čeljabinsku před 30 lety. Na prvním ultrazvuku byla jejich matka informována o tom, že bude mít chlapce, a druhá ukázala, že děti budou mít vzácnou patologii a budou pravděpodobně dívky.

Zdroj: Yandex.ru

Zpráva že bude mít siamská dvojčata, samozřejmě šokovala budoucí matku, ale rozhodně se že rozhodla že porodí. Manžel však měl jiný názor: nejprve trval na ukončení těhotenství a poté zcela opustil rodinu a oznámil, že nevychovává děti se zdravotním postižením.

Poté však přišel do nemocnice v naději, že došlo k chybě, a děti se narodily zdravé. Když však děti viděl, zahodil květiny a na několik let zmizel.

Na počátku 90. let minulého století v naší zemi neexistovaly žádné úspěšné zkušenosti s oddělením dvojčat, ale slíbili, že rodině Korkinů pomohou. Dívky se narodily se společným játrem. Operace s sebou samozřejmě nesla vážná rizika, ale chirurg Lev Novokreschenov učinil jediné správné rozhodnutí: dívky je třeba oddělit a čím dříve, tím lépe. Operaci podstoupili několik týdnů po narození, trvala něco přes hodinu a skončila velkým úspěchem.

Rekonvalescence nebyla rychlá. Po oddělení se objevily komplikace: jedna dívka měla těžkou dehydrataci, druhá ztratila hodně krve. Lékaři udělali vše pro to, aby obě dívky rozdělili. A stal se zázrak: Anna i Táňa přežili.

Zdroj: Yandex.ru

Máma vychovávala Annu a Táňu sama, nebylo třeba čekat na pomoc a podporu od nikoho. Peníze v těžkých 90. letech někdy nestačily na to nejnutnější. Jedli velmi jednoduše, oblékli se jak jen mohli, a dlouhou dobu šetřili na drahé věci jako magnetofon nebo televizi.

Mimochodem, otec dívek se potom pokusil vrátit do rodiny, přišel a požádal o odpuštění. Ale nemohli mu odpustit, protože v nejtěžším okamžiku tam nebyl, což znamená, že mohli pokračovat bez něj.

Anna a Táňa se dozvěděli, že se narodili jako siamská dvojčata, když jim bylo 10 let. Máma jim vyprávěla příběh o jejich narození, dívky se nebojí, ale byly velmi překvapeny. Až do věku 14 let byli neustále pod dohledem lékařů.

Zdroj: Yandex.ru

Nyní mají Anna a Táňa již 30 let. Je nemožné, aby ti, kteří neznají jejich příběh pochopili, jak se děvčata narodili. Jsou to dvě zdravé a krásné dívky.

Zdroj: Yandex.ru

Je pravda, že již dlouhou se na sebe ani nepodobají jako dvojčata, protože dávají přednost úplně jiným stylům. Anna je velmi ženská blondýna a Táňa je krátkovlasá brunetka. Jako sestry jsou velmi blízké, ale nemají mezi sebou nějakou mystickou komunikaci. (jak si mnozí myslí).

Zdroj: Yandex.ru

Dívky jsou šťastné, žijí celý život a vždy mluví s velkým srdcem o Levovi Novokreschenově, lékaři, který provedl operaci. Před několika lety se uskutečnilo slavnostní otevření pamětní desky věnované památce skvělého chirurga.

Tanya Goncharenko

Recent Posts

Petr Fiala vyrazil do společnosti se svou ženou Janou: Premiér se pochlubil společným snímkem

Předseda vlády Petr Fiala se na veřejnosti se svou manželkou Janou objevuje jen občas. V…

9 hodinami ago

Dara Rolins se konečně ukázala po plastickém zákroku: „Dara už nevypadá jako Dara,“ píší fanoušci

Stárnutí je pro mnoho žen problém. Chtěly by to zpomalit, a tak hledají různé způsoby,…

12 hodinami ago

Roman Staša jezdí k lidem domů, kde jim vaří: Vítěz MasterChefa popsal bizarní situace

V roce 2020 se Roman Staša zúčastnil soutěže amatérských kuchařů MasterChef Česko. Probojoval se do…

14 hodinami ago

„Nemůžu tomu uvěřit, ale je to tak“: Helena Vondráčková se podělila o velkou životní událost a dojala fanoušky

Legenda české popové hudby, Helena Vondráčková, v tomto roce slaví úctyhodné jubileum - 77. narozeniny…

14 hodinami ago

Nejnovější zveřejněné foto Kate Middleton vyvolalo poplach: Fanoušci se obávají o princeznu

V uplynulých dnech oslavili princ William a Kate Middleton 13. výročí své svatby. Při této…

15 hodinami ago

Besky z MasterChefa a Adam Vacula posunuli svůj vztah dál: Partneři udělali další důležitý krok

Veronika Beskydiarová alias Besky se proslavila v roce 2021, kdy se probojovala do finále MasterChef…

16 hodinami ago