Categories: Dnes

Jeho reakce je k nezaplacení: pes, který umí bruslit se vrátil na led

Benny byl kdysi obyčejný pes bez domova. Ale osud ho přivedl do útulku, a odtud k nejlepším pánům na světě, kteří z Bennyho udělali hvězdu. Nyní pes má svou vlastní stránku na Instagram, ocenění a armádu fanoušků. Protože Benny je opravdu hodný kluk.

Benny / Zdroj: goodhouse.ru

Když se pes poprvé ocitl v domě rodiny, nemohl uvěřit vlastnímu štěstí. Jeho paní už měla dva psy: fenu kávové barvy s naprosto šedivým ksichtem přezdívanou Mia a obrovskou chlupatou fenu Doudlese. Jejich majitelka si před patnácti lety také vzala z útulku Doodles (nedávno však fena zemřela) a po ní Miu. Vzhledem k věku už Mie těžko může chodít, a tak jezdí na procházku na invalidním vozíku. A vozík tlačí Benny.

Byl to první trik, který majitelka psa vycvičila. Za ním následovaly i další. Pak ho jeho paní vzala na kluziště. A Benny pochopil, proč se narodil. Zpočátku to nebylo příliš dobré, ale pes vše kompenzoval pečlivostí a nadšením.

Pro psa vyrobily speciální boty se dvěma čepelemi, které je třeba nasadit na přední tlapy. Benny začal učit jednoduché kroky na kluzišti. Pes často vystupoval na kluzišti s trenérem a dobyl srdce diváků. Poté se Benny začal učit hrát hokej. Ukázalo se, že výborně zvládá obranu branky a sebevědomě ovládá hokejku. Jistě jak je to možné, vždyť drží hokejku v zubech.

Pes byl prostě nadšený! Dokonce dostal i vlastní tašku, kde je napsáno jeho jménu a dres. A když Benny slyšel: „Benny, jdeme na kluziště? Jdeme se projet?“, tak hned běžel pro sportovní tašku a otáčel ocasem jako vrtulník.

Ale pandemie způsobila, že Benny musel udělat přestávku v tréninku. Více než půl roku bylo kluziště zavřené a chudák musel sedět doma. Za tu dobu zvládl brusle a naučil se pár nových triků — například teď může klidně balancovat na víku hasičského hydrantu. Nic však nemohlo mu nahradit jeho oblíbenou ledovou arénou.

A tady je to dlouho očekávané štěstí! Omezení v Severní Karolíně se uvolnilo a kluziště se konečně otevřelo. Když se to Benny dozvěděl, jeho radosti nebyla žádná hranice!

Majítelka psa se trochu obávala, zda pes neztratil dovednosti bez dlouhého tréninku, zda se neodnaučil stát na bruslích. Ale ukázalo se, že Benny je stále stejný ledový král. Sebevědomě drží hokejku a i s trenérem se umí otáčet. A ani na chvíli nepřestává vrtět ocasem.

PSALI JSME: UŽ NEČEKALI NA ZÁZRAK: DOMÁCÍ PES, KTERÝ ZMIZEL PŘED TŘEMI LETY, SE VRÁTIL KE SVÉ MAJITELCE

PŘIPOMÍNÁME: ŠTĚNĚ CHRÁNÍ SVOU MALOU SESTRU POTÉ, CO PRACOVNÍCI ÚTULKU ZJISTILI, ŽE JE HLUCHÁ A TÉMĚŘ NEVIDÍ: JE TAK VYNIKAJÍCÍM PŘÍKLADEM PRO SVÉHO BUDOUCÍHO MAJITELE

tetiana.hetsman@gmail.com

Recent Posts

Tak tohle nikdo nečekal: Andrej Babiš se po 30 letech rozvádí, s Monikou jdou od sebe

Bývalému českému premiérovi Andreji Babišovi zkrachovalo manželství. Šéf hnutí ANO to oznámil na sociální síti.…

7 hodinami ago

Marie Rottrová si splnila sen: Vyměnila panelák za vilku s okouzlující zahradou

Zpěvačka Marie Rottrová si užívá spokojený život a to i díky svému vysněnému bydlení. Před…

9 hodinami ago

Fanoušci se bojí o Jiřího Bartošku, jeho stav se prý zhoršil: Co prozradil jeho známý režisér

Loni v listopadu vyšlo najevo, že Jiří Bartoška znovu bojuje s rakovinou. V únoru a…

9 hodinami ago

64letý Maroš Kramár řekl, jakým otcem bude pro novorozenou dcerku: „Budu ten, co si hraje a zajišťuje“

Herec Maroš Kramár a jeho partnerka, se kterou tvoří pár už asi 5 let, se…

9 hodinami ago

„Takto si vymýšlela“: Matka Ivety Bartošové tvrdí, že její dcera lhala

Zpěvačka Iveta Bartošová opustila tento svět 29. dubna 2014, od té doby uplynulo téměř 10…

10 hodinami ago

Jaroslava Obermaierová a Arnošt Goldflam natočili poslední společnou scénu v Ulici: už proběhlo i loučení

Herec, režisér, pedagog a spisovatel Arnošt Goldflam se v seriálu Ulice objevil loni. Server Aha!…

11 hodinami ago