Categories: Dnes

Jak vypadá dívka, která pije 5,5 litru limonády denně

„Pokud chcete zničit své tělo, zdraví a osobní život – zeptejte se mě, jak“ – knihu s tímto názvem by mohla napsat 26letá Erica Olsonová. Ve věku 23 let dívka měla téměř 200 kg a bylo jí to jedno.

Erika Olson / Zdroj: wday.ru

Od dětství vedla Erica stejný životní styl jako většina jejích vrstevníků: seděla na sociálních sítích, chodila do kavárny s přáteli, líbil se jí hudebník z One Direction. Od svých vrstevníků se lišila jedinou věcí – příšernou váhou.

Erika Olson / Zdroj: wday.ru

„Obvykle jsme nesnídala ale měla jsem ohromný oběd a večeři. Velká celá feferonková pizza, velký Big Mac s velkými hranolky, cola. Obvykle jsem si objednávala dvojítou porce a sklenice limonády té největší velikostí. A určitě jsem snědla něco sladkého – sušenky a sladkosti jsem jako jídlo vůbec nepočítala, prostě jsem jedla,“ říká Erika.

Erika Olson / Zdroj: wday.ru

Největší sklenicí limonády není žalostných 500-600 ml, které se nalévají u nas. Erica odešla od pokladny s obrovským 1,9 litrem coly. A ano, všechno vypila. Navíc tam byly nejméně tři takové porce denně.

190 kg hmotnosti byla jen část problému. Nezdravé jídlo také ovlivnilo její pokožku: akné zakrývalo tváře a bradu a čalo. Tam, kde prošly akné, se objevily jizvy, pak zase akné. To však Ericu nepřimělo, aby se o sebe začala starat. Uvědomila si, že něco je třeba změnit, až když byla na nemocničním lůžku v pre-diabetickém stavu. Bylo jí tehdy 24 let.

Erika Olson / Zdroj: wday.ru

„Moje babička zemřela na komplikace způsobené cukrovkou, když jsem se narodila. Můj dědeček nedávno zemřel na cukrovku. A uvědomila jsem si, že prostě nejsem připravena zopakovat jejich osud. Nejsem připravena zemřít ve 24,“ říká dívka.

Erica nejprve se pokusila sportovat. Nebylo to tak snadné: pod velkou zátěží klouby a kolena začala bolet. Ale zhubnout stejně musí!

Erika Olson / Zdroj: wday.ru

„Příběh mé matky se pro mě stal obrovskou motivací. I ona byla vždy velmi silná. Již před několik lety ztratila 70 kg a od té doby si váhu udržuje. Mamka to dokázala, takže i já to zvládnu,“ pokračuje Erika.

Aby shodila desítky kilogramů, musela podstoupit operaci na žaludku. A po operaci dívka se dodržovala přísné diety, která omezuje stravu na 1 800 kalorií denně.

Erika Olson / Zdroj: wday.ru

„Každý den jím téměř stejné jídlo. Velmi zřídka si dovolím sníst něco mimo jídelníček. A pak se trpím s pocitem viny,“ přiznává se Erica.

Nyní to je 2,5 roku po operaci, dívka váží 67 kilogramů. Tím však její dobrodružství nekončí. Jakmile dívka bude spokojena se svou váhou a postavou, Erica bude mít operaci k odstranění přebytečné kůže. Koneckonců, ztratila třikrát váhu, není divu, že přebytek kůže ji visí.

Erika Olson / Zdroj: Instagram

PSALI JSME: TATO ŽENA ZHUBLA 46 KILOGRAMŮ A NYNÍ VYPADÁ JAKO MEGHAN MARKLE: JAK SE JÍ TO PODAŘILO

PŘIPOMÍNÁME: MANŽEL OPUSTIL SVOU ŽENU KVŮLI NADVÁZE, ALE ŽENA ZHUBLA 60 KG A VYHRÁLA SOUTĚŽ KRÁSY: ZMĚNILA SE K NEPOZNÁNÍ A JAK DNES VYPADÁ

tetiana.hetsman@gmail.com

Recent Posts

60letá Yvetta Blanarovičová ukázala nemocnou maminku: „Zvládáme to společně. Každá chvíle je vzácná“

60letá herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová žije s maminkou už více než tři roky, aby…

2 hodinami ago

Iveta Vítová Lutovská o návratu na obrazovky: „Jsou dvě možnosti. Nedokáži si to představit“

V létě 2021 Iveta Vítová Lutovská odešla na mateřskou dovolenou, přestala moderovat zpravodajství na TV…

5 hodinami ago

Jakub Prachař popsal vztah se Sarou Sandevou: „S nikým se v práci nebav a mazej hned domů“

Vojtěch Kotek a Jakub Prachař jsou kapitány týmů ve vědomostní show Máme rádi Česko. Tentokrát…

6 hodinami ago

Vignerová se pochlubila synem v šatech a paruce s copánky: Fanoušci to nepochopili a modelka jim odpověděla

Modelka Aneta Vignerová vychovává čtyřletého syna Jiřího. Chce, aby byl její potomek šťastný a užíval…

6 hodinami ago

Veronika Žilková už nemohla mlčet: Jaromír Soukup přijel za dcerou s teploměrem

Vztah mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem je dost napjatý. Influencerka a bývalá modelka na…

20 hodinami ago

Charlotte Štiková přiznala vážné problémy: co se jí vlastně stalo a proč tak nyní vypadá

Nedávno mnoho lidí šokovaly „nové“ fotografie Charlotte Štikové. Později se setkala se svou matkou Monikou…

22 hodinami ago