Categories: Dnes

Horoskop na 6. ledna roku 2021 pro všechna znamení zvěrokruhu: co vám připravily hvězdy

Horoskop na 6. ledna 2021 vám pomůže nedělat chyby při důležitých rozhodnutích. Kdo si konečně může odpočinout a kdo ne?

znamení zvěrokruhu/Zdroj: stb.ua

Beran

Příznivý den pro komunikaci, změny v osobním a veřejném životě. Podporu a porozumění najdete u lidí, kteří dříve nebyli považováni za své spojence. Je možné, že práce bude vyžadovat větší soustředění než obvykle, ale pozitivní výsledky se vám více než vyplatí.

Býk

Příznivý čas pro realizaci plánů. Pozitivní vývoj událostí není vyloučen, měli byste se však vyhnout ostrým kategorickým výrokům adresovaným kolegům nebo rozhovorům s nadřízenými – budete muset ustoupit, protože pozice nepřítele bude silnější.

Blíženci

Příznivý den pro zahájení nového podnikání. Bude příležitost zazářit talentem, ukázat všechny schopnosti. Ti, kteří uvažují o novém obchodním projektu, však musí získat podporu partnerů. Při rozhodování buďte opatrní. Odpoledne je pravděpodobné setkání se starými přáteli.

Rak

Den, který slibuje podporu partnerů. Životní potenciál, štěstí, podnikání se zvýší. Bez velkého úsilí můžete provádět mnoho ziskových obchodních transakcí nebo získat náklonnost k zajímavé osobě.

Lev

Harmonický den vám otevře široké možnosti pro aktivní odpočinek, kreativitu a sebevyjádření. Budete mít rovnováhu, schopnost dodržovat tradice a obecně přijímané normy. Nebojte se přijmout jakýkoli úkol, protože můžete uspět ve všem. Skvělý den pro lásku a romantická dobrodružství.

Panna

Hvězdy slibují příznivou situaci pro finanční vzestup. Nenechte iniciativu z vašich rukou, neodmítejte pomoc – rady a podpora důvěryhodných lidí budou velmi vhodné. Můžete riskovat na základě starých plánů, záležitostí nebo kontaktů. Může se jednat o událost nebo novinky, které budou mít příznivý vliv na vaše podnikání.

hvězdné nebe/ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

Váhy

Vrozená zvědavost, touha po novém a neznámém, touha po změně vás může přimět k riskantnímu podnikání nebo jasnému dobrodružství. Touha zažít osud může vést k finanční ztrátě nebo prudkému zhoršení zdraví.

Štír

Pokuste se dokončit všechny zahájené projekty. Je možné potkat romantického člověka, který vám může být společníkem po mnoho měsíců a možná i let.

Střelec

Den pro plánování nového podnikání. Existuje možnost významného zlepšení vaší finanční situace, ale neriskujte. Kosmické vlivy budou tlačit na aktualizaci a hledání nových oblastí činnosti, přebytek energie způsobí agresi nebo nespokojenost s dosaženými výsledky.

Kozoroh

Příznivý den pro nové seznámení, manželství, zábavu. Nenechte si ujít příležitost uspět ve svém osobním životě. Hvězdy předpovídají štěstí při řešení lásky nebo rodinných problémů. Sebedůvěra a optimismus vám pomohou získat náklonnost vašeho partnera.

Vodnář

Úspěšné umístění hvězd slibuje úspěch v komerčních provozech. Váš životní potenciál a osobní kouzlo jsou na vysoké úrovni, což zajistí realizaci všech nápadů, plánů a iniciativ. Strategické myšlení, schopnost vidět malé detaily hlavní věci přinese důležité výsledky.

Ryby

Den vám předpovídá setkání a zajímavé známé. Příznivý den odpočinku, duchovní obnovy, překonání pochybností. Je dobré trávit den doma s rodinou, dětmi.

PSALI JSME: 3 ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU, KTERÝM SE V ROCE 2021 SPLNÍ SNY

PŘIPOMÍNÁME: NEJLEPŠÍ MUŽ PODLE ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU: ASTROLOGOVÉ JMENOVALI 3 ZNAMENÍ

solya.veklenko@gmail.com

Recent Posts

„Dva roky restartu dvou seniorů“: Veronika Žilková slaví výročí

Na jaře 2022 se Veronika Žilková a Martin Stropnický rozešli. Herečka nečekala, že se jí…

8 hodinami ago

Daniel Krejčík vysvětlil, proč se rozešel s Matějem Stropnickým: Nevěra nebyla hlavním důvodem

Politik, novinář a herec Matěj Stropnický a herec Daniel Krejčík tvořili pár zhruba sedm let,…

10 hodinami ago

Petra Kvitová se pochlubila velkou rodinnou věcí, ale fanoušci se rozněžnili nad jejím bříškem: „Už máte velké“

Slavná tenistka Petra Kvitová se brzy stane maminkou, potomka by měla přivést na svět v…

12 hodinami ago

Slováček jednal s právníkem, který chce na Novotného podat trestní oznámení: Prý by mohl skončit za mřížemi

Nedávno se Felix Slováček nechal vyfotit s předsedkyní Komunistické strany Kateřinou Konečnou a na ten…

14 hodinami ago

Dara Rolins sdílela nové fotky a lidé ji konečně chválí: „Vypadáte úžasně. Jste krásná žena,“ píší sledující

Začátkem května vyvolala Dara Rolins rozruch svými novými fotografiemi po estetickém zákroku. Mnoho lidí ji…

16 hodinami ago

Smutné zprávy o princezně Kate: „Procházejí peklem,“ svěřila se blízká kamarádka

Před více než měsícem svět obletěla smutná zpráva: princezna Kate sdělila, že bojuje s rakovinou…

16 hodinami ago