Categories: Dnes

Hodiny úspěchu podle zvěrokruhu: Jaká denní doba je pro vás nejlepší

Astrologové věří, že každé znamení zvěrokruhu má zvláštní hodiny úspěchu. V určitou denní dobu pro vás bude každý obchod úspěšnější. Pokud víte, jaké jsou tyto časy, můžete výrazně zvýšit svou produktivitu.

Znamení zvěrokruhu / Ilustrační foto / Zdroj: youtube.com

Zástupci jakéhokoli znamení zvěrokruhu musí být připraveni použít „těžkou artilerii“ v nepříznivých denních hodinách. Můžete si také vyrobit amulet pro štěstí, který vám pomůže vyřešit obtížné situace a nasměrovat všechny vaše síly správným směrem.

Vodní živel: Rak, Štír, Ryby

Vodní živel propůjčuje zástupcům těchto znamení klid a rozvahu. Podle astrologů je pro zástupce vodního živlu nejvhodnějším obdobím dne doba od 4 do 10 hodin a od 21 do půlnoci. V tomto období je pro Raky, Štíry a Ryby snazší činit důležitá rozhodnutí a naplánovat si svůj den.

Ryby se v této době raději věnují plánování a lehkým domácím pracím. Můžete se připravit do práce, vyrazit na výlet nebo zvážit rozhodnutí, které vám změní život.

Znamení zvěrokruhu / Ilustrační foto / Zdroj: youtube.com

Štíři v časných ranních a pozdních večerních hodinách nejsnáze vyhrávají jakékoli spory, nacházejí originální způsoby řešení jakýchkoli problémů.

Znamení zvěrokruhu / Ilustrační foto / Zdroj: youtube.com

Raci mají nejlepší charisma ráno a večer. V těchto hodinách se nejsnáze seznamují. Večer Rak přitahuje lidi svým výjimečným šarmem. Raci jsou obzvláště působiví po ránu díky své lehkomyslné povaze.

Vzdušný živel: Blíženci, Váhy, Vodnář

Lidé vzdušného živlu jsou společenští, dynamičtí a charismatičtí. Jejich čas začíná přibližně ve 12 až 13 hodin a končí kolem 22. až 23. hodiny. Během těchto deseti a více hodin musí mít čas vyřešit všechny své problémy.

Znamení zvěrokruhu / Ilustrační foto / Zdroj: youtube.com

Vodnář je znamení kreativity a myšlenkového rozletu. Tito lidé umí zapůsobit na své kolegy a přátele tím, že přinášejí nové nápady pro společnou věc. Od poledne do večera jsou Vodnáři velmi inteligentní a okouzlující.

Blíženci mají v odpoledních hodinách nejvíce štěstí v cestování a komunikaci. Pro tyto lidi je mnohem snazší vnímat jakékoli změny. Mají také tvůrčího ducha.

Znamení zvěrokruhu / Ilustrační foto / Zdroj: youtube.com

Pro Váhy je nejsnazší v těchto hodinách pracovat, nakupovat a poznávat nové lidi. To znamená, že Váhám je v této době nejsnazší dělat domácí práce, vychovávat děti a věnovat se oblíbeným koníčkům.

Element ohně: Beran, Lev, Střelec

Zástupci elementu ohně mají neuvěřitelné zásoby energie. Jsou duševně i fyzicky téměř stejně vyspělí. Jejich výkon je v hluboké noci od půlnoci do 5 hodin ráno a v době oběda od 12 do 14 hodin. Během těchto časových úseků je pro ně nejsnazší učinit obtížné rozhodnutí a přinutit se začít něco dělat.

Berani mají nejčastěji rádi noční styl života. V této době se na ně usmívá štěstí téměř ve všech směrech. Nejjednodušší je pro ně dělat kreativní věci a monotónní práci. Fyzické aktivity je lepší nechat na dobu oběda.

Znamení zvěrokruhu / Ilustrační foto / Zdroj: youtube.com

Pro Lva je nejsnazší v noci a v době oběda dělat věci, které jsou z hlediska důležitosti na prvním místě. Ne vždy se mu chce, ale v hodinách úspěchu ví perfektním způsobem, jak strávit čas prospěšným způsobem. Lev má v tuto dobu skvělou náladu.

Znamení zvěrokruhu / Ilustrační foto / Zdroj: youtube.com

Střelci se od půlnoci do pěti hodin ráno a v době oběda potřebují věnovat co nejvíce času sami sobě. Tito lidé získávají nejvíce energie z hvězd v noci, takže chtějí někam jít nebo cestovat, komunikovat s lidmi a hledat dobrodružství.

Zemský živel: Býk, Panna, Kozoroh

Element Země je obvykle aktivní kolem osmé hodiny ranní a zůstává aktivní až do šesté hodiny. V této době musí Panna, Kozoroh a Býk vykonat svou hlavní práci.

Panny mají nejbystřejší intuici, zvýšenou odolnost vůči stresu a velkou chuť pracovat během celého dne. Panna je také fyzicky nejaktivnější a obzvláště motivovaná.

Kozorohům se ráno a večer snáze daří vykonávat domácí práce a plánovat budoucnost. V tuto dobu toho stihnou mnohem více než v nejproduktivnějším večeru. Kozorozi jsou denní lidé, kteří mají od východu do západu slunce naprosto všechny ukazatele.

Lidé v znamení Býka jsou pro opačné pohlaví nejpřitažlivější během dne. Nejlépe se jim pracuje ve dne, když mohou s někým pracovat po boku, vykonávat domácí práce, nakupovat. Téměř ve všem je provází štěstí.

PSALI JSME: ČTYŘI ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU MAJÍ NEUVĚŘITELNOU INTUICI: DÍKY NÍ VIDÍ KAŽDÉMU AŽ DO ŽALUDKU

PŘIPOMÍNÁME: “JSEM RÁDA, KDYŽ JSOU MUŽI GALANTNÍ”: MARKÉTA PEKAROVÁ UKÁZALA FANOUŠKŮM SVOU LÁSKU

Tanya Goncharenko

Recent Posts

Hanychová se vyjádřila k nové údajné přítelkyni Soukupa: „Chudák Jaromír, zase holka po Mírovi“

Před týdnem Jaromír Soukup vyrazil do společnosti s krásnou brunetkou. Později média informovala, že Michaela…

3 hodinami ago

Monika Bagárová ukázala fotky s maminkou a ohromila fanoušky: „To je spíš sestra,“ reagují lidé

Monika Bagárová je aktivní na svých sociálních sítích a občas sdílí snímky se svými blízkými.…

6 hodinami ago

Jiří Korn dnes slaví 75. narozeniny: Extravagance je jeho druhé jméno. Oslavenci gratuloval Leoš Mareš

V pátek 17. května Jiří Korn slaví půlkulaté 75. narozeniny. Kariéru zpěváka a hudebníka zahájil…

7 hodinami ago

Vlastimil Harapes o svých zdravotních problémech nemluvil: Lékaři mu diagnostikovali zákeřnou nemoc minulý týden

Ve středu tento svět opustil Vlastimil Harapes, zpráva o jeho smrti šokovala mnoho lidí. Tanečník,…

7 hodinami ago

Daniela Peštová zaskočila radikální změnou účesu: Fanoušci ji přirovnávají k Sharon Stone

Modelka Daniela Peštová se obvykle vyhýbá velkým změnám image. Fanoušci ji už léta vnímají jako…

10 hodinami ago

Moderátor Snídaně s Novou ukázal svá dvojčata: Ondřej Havel prozradil jména dcer

Koncem dubna se moderátor Snídaně s Novou Ondřej Havel stal dvojnásobným tatínkem. Jeho manželka Bára…

12 hodinami ago